Afgelast: Gevecht Manhoef tegen Romero gaat niet door MMA Nieuws
MMA Nieuws

Afgelast: Gevecht Manhoef tegen Romero gaat niet door

Afgelast: Gevecht Manhoef tegen Romero gaat niet door

Melvin Manhoef zal niet vechten op 6 mei tegen Yoel Romero. De handblessure die de vechtlegende opliep tijdens de achtervolging van een aantal inbrekers speelt hem parten.

Kooivechter Manhoef kan niet vechten doordat zijn handblessure niet is genezen. Deze liep de vechter op toen hij met zijn blote hand een ruit insloeg van de auto waar de inbrekers in zaten. Manhoef had deze kilometers lang achtervolgt en uiteindelijk klem gereden.

Handblessure

Tegen de Telegraaf zegt Manhoef dat het aflasten van de wedstrijd een "flinke domper" is. Manhoef mag vanwege zijn handblessure niet vechten van zijn artsen. Spijt van zijn actie en de achtervolging van de inbrekers heeft Manhoef niet. ,,Het is nou eenmaal zo gelopen", zegt Manhoef.

Manhoef heeft nog 1 gevecht op zijn contract bij Bellator MMA en is va plan deze uit te vechten. ,,Ik heb nog één partij op mijn Bellator-contract staan. Ik ben van van plan om dat na te komen", aldus Manhoef.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws