'100 tegenstanders voor McGregor!' Coach interview MMA Nieuws
MMA Nieuws

'100 tegenstanders voor McGregor!' Coach interview

'100 tegenstanders voor McGregor!' Coach interview

Volgens Kavanagh zal McGregor geen opwarm wedstrijd aangaan maar gelijk vol de actie in zal duiken. McGregor zelf zei eerder gelijk voor de UFC-lichtgewicht titel te willen vechten, waar in december Dustin Poirier kampioen Charles Oliveira voor uitdaagt en de Ier de winnaar van tegemoet wil treden.

Wat McGregor betreft hoeft deze zich geen zorgen te maken over tegenstanders, deze zouden in de rij staan volgens Kavanagh. ,,Hij heeft honderd tegenstanders in de rij, zo lijkt het", vertelde Kavanagh aan Submission Radio.

Zware blessure

,,Maar laten we gewoon weer gaan trainen, laten we het been testen en alles testen, en als de tijd daar is, weet ik zeker dat hij geen gebrek aan keuze zal hebben.” McGregor staat momenteel aan de kant vanwege een blessure en zal waarschijnlijk op zijn vroegst tot medio 2022 uitgeschakeld zijn.

McGregor, de voormalige UFC-kampioen vedergewicht en lichtgewicht, vocht voor het laatst tegen Dustin Poirier bij UFC 264, waar hij zijn been brak in de eerste ronde. McGregor staat momenteel als nummer negen in de UFC lichtgewicht ranglijst.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws