Conor McGregor: 'F*ck it, ik vecht voor de titel'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor: ‘F*ck it, ik vecht voor de titel’

Conor McGregor: ‘F*ck it, ik vecht voor de titel’

Conor McGregor: 'F*ck it, ik vecht voor de titel'

Conor McGregor belooft te vechten voor UFC lichtgewicht titel. Ondanks het verlies van zijn laatste twee gevechten, lijkt de Ier te denken dat hij onmiddellijk een UFC lichtgewicht titelkans krijgt wanneer hij terugkeert naar de MMA-kooi.

De voormalige kampioen in twee divisies McGregor, is sinds juli uitgeschakeld toen hij zijn been brak in een derde gevecht met Dustin Poirier op UFC 264. Hij zal naar verwachting terugkeren in 2022. Dat gevecht betekende het tweede opeenvolgende verlies van McGregor tegen Poirier.

In januari pakte Poirier de winst op de Ier door een knock-out in de tweede ronde. Dit leverde Poirier een titelkans op tegen Charles Oliveira in december. McGregor zegt nu te vechten tegen de winnaar van die wedstrijd. ,Ik neem het f*cking op tegen degene die de volgende keer die (lichtgewicht) titel heeft”, tweette McGregor gisteren. ,,Ik maak de zaak af.”

Meer kanshebbers

Er wachten verschillende lichtgewicht vechters op een kans tegen de winnaar van Oliveira versus Poirier, waaronder Islam Makhachev en voormalig interim-kampioen Justin Gaethje. McGregor staat op nummer 9 in de ranglijst en heeft niet meer gewonnen op op lichtgewicht sinds hij de titel veroverde tegen Eddie Alvarez in 2016.

McGregor, zegt dat zijn rivaliteit met Poirier “niet over” is. Poirier staat gepland om Charles Oliveira uit te dagen voor de lichtgewicht titel tijdens UFC 269 op 11 december.

Bekijk ook

Glory’s Alistair Overeem maakt worsteldebuut in Engeland

Alistair Overeem, de voormalige Nederlandse UFC-legende, zwaargewicht kampioen van Strikeforce en DREAM, tekende bij Glory Kickboxing, maar zal zijn debuut maken als prof-worstelaar.

ZIEN! Kickbokser met 1 arm slaat rivaal ‘KO’ (video)

Carlos Machado mist een arm, doet aan kickboksen en boekte een indrukwekkende knock-out afgelopen weekend

Bokskampioen (38) dood tijdens wedstrijd in Duitsland

De 38-jarige Turks-Duitse bokser Musa Yamak is zaterdag op tragische wijze overleden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page