1 miljoen droom in duigen! Senna Van De Veerdonk ziet grote kans verdampen | video MMA Nieuws
MMA Nieuws

1 miljoen droom in duigen! Senna Van De Veerdonk ziet grote kans verdampen | video

1 miljoen droom in duigen! Senna Van De Veerdonk ziet grote kans verdampen | video

Senna Van De Veerdonk had de kans van haar leven afgelopen nacht op een PFL contract waar later dit jaar een extra prijs van 1 miljoen te verdienen viel. Echter kwam de Nederlandse tekort tegen de Amerikaanse Amanda Leve.

Acht ambitieuze vrouwelijke vedergewichten streden om een kans op een PFL-contract. Met drie finishplaatsen en één slopende oorlog van drie ronden, lieten de dames zien waarom ze tot de besten ter wereld behoren.

Senna Van De Veerdonk ziet PFL droom verdampen

Uiteindelijk kreeg Amanda Leve het contract toegewezen en zal later dit jaar terugkeren in een poging om $ 1 miljoen te winnen en PFL-vedergewicht kampioen van 2023 te worden.

Ook de Nederlandse Van de Veerdonk deed mee maar zag de kans van haar leven aan haar neus voorbij gaan. Jackie Cataline pakte de Nederlandse hard aan deze leek zich volgens de commentatoren niet goed te verdedigen. Ook de scheidsrechter maande Van de Veerdonk zichzelf te verdedigen. Deze greep uiteindelijk in om de afstraffing van Catline te stoppen.

YouTube ster en bokser Jake Paul tekende eerder dit jaar bij PFL om MMA te gaan vechten. Paul, 25, heeft een professioneel boksrecord van 6-0 met vier knock-outs. Zijn spraakmakende gevechten waren tegen MMA-vechters, waaronder voormalig UFC-kampioenen Tyron Woodley en Anderson Silva.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws