Glory zet Marokkaanse top debutant in op Parijs event Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory zet Marokkaanse top debutant in op Parijs event

Glory zet Marokkaanse top debutant in op Parijs event

Youssef Boughanem de Marokkaanse topkickbokser en MMA-vechter maakt op 27 april zijn debuut op Glory 91 tegen mede debutant Stanislav Kazantsev in Parijs Frankrijk.

Youssef Boughanem, is een Marokkaans-Belgische Muay Thai-kickbokser wiens naam synoniem staat voor doorzettingsvermogen, techniek en pure vechtlust. Met titels zoals de WKN super welterweight Muay Thai.

Als voormalig kampioen in zowel het Lumpinee Stadium, Rajadamnern Stadium als de WBC Muay Thai World Middleweight klasse, heeft Boughanem een onuitwisbare indruk achtergelaten in de vechtsportwereld. Zijn trainingen bij Petchsaman Gym in Thailand hebben hem gevormd tot de vechter die hij vandaag de dag is. “Youssef is niet zomaar een vechter; hij is een ware kunstenaar in de ring,” zegt een insider.

Stanislav Kazantsev, net als Boughanem een debutant op Glory 91, heeft een indrukwekkende staat van dienst in de wereld van vechtsporten. Zijn achtergrond in diverse vechtsportdisciplines en zijn snelle opmars naar de wereldtop tonen zijn veelzijdigheid en ongeëvenaarde vaardigheden. De aanstaande strijd tegen Boughanem is een langverwachte match die belooft explosief te zijn.

De confrontatie tussen Youssef Boughanem en Stanislav Kazantsev op 27 april in Parijs, Frankrijk, wordt met spanning tegemoet gezien. Beide vechters hebben zich intensief voorbereid op deze strijd, vastbesloten om hun ongekende vaardigheden te tonen op een van de meest prestigieuze podia in de vechtsport

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws