Vechters K-1 World GP 2024 openweight toernooi aangekondigd: 'Bekende namen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Vechters K-1 World GP 2024 openweight toernooi aangekondigd: 'Bekende namen'

Vechters K-1 World GP 2024 openweight toernooi aangekondigd: 'Bekende namen'

De match-ups voor het eerste Europese opengewicht kwalificatietoernooi van de K-1 World GP zijn bekendgemaakt! Het evenement vindt plaats op 29 juni in Sarajevo, Bosnië.

K-1, de Japanse kickboksorganisatie, zet stevig de voet op het gaspedaal wat betreft het organiseren van events in Europa. Naast het eerder aangekondigde event in Roemenië op 8 juni, waar onder andere Errol Zimmerman en Leandro Dikmoet zullen vechten, is nu ook de line-up voor Sarajevo bekend.

In Sarajevo zullen acht zwaargewicht kickboksers in een een-daags toernooi tegen elkaar strijden om een plek te verdienen in de finale van de K-1 World GP 2024, die op 14 december 2024 in Japan plaatsvindt. Het toernooi staat onder toezicht van lokale promotor en voormalig K-1-concurrent Dževad Poturak.

De vier K-1 openweight kwartfinales zijn als volgt:

  • Kadir Yildirim vs. Adnan Redzović
  • Claudio Istrate vs. Nidal Bchiri
  • Alin Nechita vs. Igor Mihaljević
  • Ivan Bartek vs. Danilo Tosić

Een opvallende naam is die van Nidal Bchiri die ook bij het Nederlandse Enfusion in de kickboksring staat. De Marokkaan zal de onvoorspelbare Claudio Istrate treffen die voormalig K-1 kampioen Sina Karimian versloeg tijdens ReBOOT~K-1 ReBIRTH~ is een kracht om rekening mee te houden is een echte toernooi vechter.

Deze vechters zullen alles uit de kast halen om te bewijzen dat ze het in zich hebben om het te ver te schoppen in de K-1 World GP. De winnaars van de kwartfinales gaan door naar de halve finales, waarna de twee overgebleven vechters het in de finale tegen elkaar opnemen om de felbegeerde plek in de finale in Japan te bemachtigen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws