Tyjani Beztati verdedigt Glory titel tegen Enriko Kehl: 'Grote mond snoeren' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Tyjani Beztati verdedigt Glory titel tegen Enriko Kehl: 'Grote mond snoeren'

Tyjani Beztati verdedigt Glory titel tegen Enriko Kehl: 'Grote mond snoeren'

Na een intensieve confrontatie tijdens Glory 90, waar Enriko Kehl een overwinning behaalde via technische knock-out, ontstond er een verhitte uitwisseling met lichtgewichtkampioen Tyjani Beztati. Deze interactie heeft geleid tot een veelbelovende match-up. Op 9 maart zullen de 26-jarige Beztati en de 31-jarige Kehl elkaar treffen in de ring, een gevecht dat nu al de aandacht trekt in de kickbokswereld.

Een avond vol actie in de Gelredome

De Gelredome zal op deze avond niet alleen het toneel zijn van het gevecht tussen Beztati en Kehl, maar ook van het achtmanstoernooi voor zwaargewichten, de Glory Grand Prix. Grote namen zoals Rico Verhoeven, Antonio Plazibat en Levi Rigters zullen deelnemen, wat zorgt voor een avond vol spannende gevechten.

Naast deze toernooiwedstrijden in K-1-stijl, biedt Glory ook verschillende titelgevechten aan, waaronder het gevecht tussen Beztati en Kehl.

Beztati en Kehl een spannende confrontatie

Beztati, vechtend onder de Marokkaanse vlag, is sinds Glory 78 in 2021 de titelhouder in zijn divisie en heeft zijn titel al vier keer succesvol verdedigd. Kehl, 31 jaar oud, maakte zijn debuut bij Glory in 2023 en won zijn eerste twee gevechten.

Dit gevecht tussen Beztati en Kehl belooft een spannende confrontatie te worden, waarbij beide vechters hun vaardigheden en kracht zullen tonen in een strijd om de titel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws