Top kickbokstalent Boapeah beukt rivaal 'KO': Fans uit hun dak (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Top kickbokstalent Boapeah beukt rivaal 'KO': Fans uit hun dak (video)

Top kickbokstalent Boapeah beukt rivaal 'KO': Fans uit hun dak (video)

Michael Boapeah boekte afgelopen zaterdag een stevige knock-out winst op zijn tegenstander Amir Al Amir. Wellicht nu nog actief als amateur lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat Boapeah zijn opwachting zal maken bij een grote organisatie.

Michael Boapeah kan gezien worden als een van de talentvolste kickboksers uit het amateur circuit. Trainend onder de kundige begeleiding van Maikel Polanen die een aantal vechters bij grote internationale organisaties heeft zoals Glory en ONE Championship, wacht het talent met zekerheid een goede toekomst.

Topknokker

Afgelopen zaterdag tijdens RINGS in Mijdrecht liet Boapeah weer zien uit het goede kickboks hout te zijn gesneden. Al in de eerste ronde sneuvelde zijn tegenstander Al Amir door een stevige rechtse uppercut. De zaal reageerde uitzinnig op de overwinning van Boapeah, die vorig jaar oktober WFL kampioen en ONE championship vechter Santino Verbeek bij RINGS overblufte in een heftige strijd.

,,Michael Boapeah zal een naam zijn die de kickboks fans maar beter kunnen gaan onthouden", zegt Maik Polanen. ,,Deze jongen heeft het in zich een grote naam te worden. " Waarvan acte met zijn prestatie op Rings een van de grootste lokale kickboks en vechtsport organisaties

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws