🎥 Superlek verslaat Rodtang in bloederig spektakel tijdens grootste gevecht in 50 jaar Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Superlek verslaat Rodtang in bloederig spektakel tijdens grootste gevecht in 50 jaar

🎥 Superlek verslaat Rodtang in bloederig spektakel tijdens grootste gevecht in 50 jaar

Het Lumpinee Stadium in Bangkok, Thailand, was vandaag het decor van het meest langverwachte Muay Thai-gevecht in de afgelopen 50 jaar. Het spektakelstuk tussen Rodtang en Superlek, twee titanen in de vechtsportwereld, eindigde met een indrukwekkende overwinning voor Superlek via unanieme beslissing.

Dit was niet zomaar een gevecht; het was een clash tussen oude vrienden en voormalige trainingspartners die elkaar door en door kennen. Rodtang, houder van de ONE Championship-vlieggewicht titel, zou deze titel niet verliezen, omdat Superlek, de houder van de ONE-vlieggewicht kickbokstitel, het vereiste wedstrijdgewicht niet haalde. Maar dit ontnam niets van de spanning en anticipatie die rond dit gevecht hing.

Bloederige strijd tussen Rodtang en Superlek

Vanaf het begin was het een bloederige strijd. In de eerste ronde opende Rodtang een diepe snee op het hoofd van Superlek met een verwoestende elleboog, waarbij het bloed rijkelijk vloeide uit twee wonden. Rodtang kreeg zelfs een acht tellen in de tweede ronde toen Superlek de kampioen tegen de touwen sloeg, wat de intensiteit van het gevecht benadrukte.

De derde ronde ontaardde in een waar gevecht, waarbij Rodtang en Superlek elkaar geen millimeter ruimte gaven. Het bloed bleef uit Superlek's hoofd stromen, maar dat weerhield hem er niet van om tot het uiterste te gaan. en de winst op te strijken, Superlek liep nog wel 50.000 dollar mis omdat hij gewicht had gemist en het geen titelgevecht was.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws