RINGS KOMT MET 2 GALA’S IN OKTOBER Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

RINGS KOMT MET 2 GALA’S IN OKTOBER

RINGS KOMT MET 2 GALA’S IN OKTOBER

RINGS Fighting Network is al sinds 1993 actief op de Nederlandse vechtsportmarkt. Welke vechters zijn er niet groot geworden bij de organisatie waar Chris Dolman jarenlang het boegbeeld van was.

In de jaren 90 was RINGS marktleider met vechters als Dick Vrij, Hans Nijman, Joop Kasteel, Willie Peeters, Sander Thonhauser, Valentijn Overeem, Gilbert Yvel en vele anderen, maar na de opkomst van organisaties als 2H2H, Golden Glory en It's Showtime moest RINGS genoegen nemen met een positie in de middenmoot.

Talenten voortgebracht

Desondanks is RINGS een stabiele factor gebleven binnen de Nederlandse vechtsportwereld met zo’n 7 evenementen per jaar. In oktober staan er weer twee RINGS Gala’s op het programma. RINGS Amstelveen op 1 oktober en RINGS Beverwijk op 22 oktober (lees verder onder video).

Opvallend is dat de Gala’s altijd een beperkt aantal partijen op het programma heeft staan en toch altijd nagenoeg uitverkocht zijn. Vechters die zich in de afgelopen jaren in de kijker hebben gevochten via de RINGS Gala’s zijn o.a. Levi Rigters, Jay Overmeer, Mark Trijsburg, Endy Semeleer, Jos van Belzen, Jan Kaffa en recentelijk Michael Boapeah.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws