Rico Verhoeven:'Wedstrijd tussen Badr en Benny zal alles bepalend zijn' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven:'Wedstrijd tussen Badr en Benny zal alles bepalend zijn'

Rico Verhoeven:'Wedstrijd tussen Badr en Benny zal alles bepalend zijn'
Rico Verhoeven:'Wedstrijd tussen Badr en Benny zal alles bepalend zijn'

Rico Verhoeven zal met veel belangstelling kijken naar de kickbokswedstrijd tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi morgenavond. Als Badr verliest heeft een gevecht met Rico geen zin.

In een kort interview met Telegraaf spreekt Rico Verhoeven over zijn toekomst plannen. Een gevecht met Badr Hari hoort daar bij, maar alleen als deze wint van de Roemeen Benjamin Adegbuyi.

,,Ik hoop tegen Badr te vechten, maar dan moet hij wel Benny verslaan, die ook nog eens een trainingsmaat van mij is", zegt Verhoeven. ,,Als Badr verliest heeft het gevecht geen zin."

Geen zin

Toch zegt Verhoeven dat het ook andersom geldt. De GLORY kampioen heeft op 30 januari een gevecht staan tegen Jamal Ben Saddik.

,,Als ik verlies tegen Jamal heeft een wedstrijd tegen Badr ook geen zin", aldus Verhoeven die echt nog wel een derde keer tegen Badr wil knokken. Maar hangt er veel af van wat er zaterdag gebeurt.

Alles bepalend

Ook voor GLORY zal het event allesbepalend zijn. Het is namelijk de eerste keer dat een groot kickboks event tegen betaling online in Nederland te zien zal zijn.

Als de fans niet bereidt zijn te betalen, dan is dat volgens insiders een indicatie dat Pay Per View in ons land wellicht niet zal werken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws