🎥 Rico Verhoeven: 'Zodra ze voor mij staan durven ze niet meer' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Rico Verhoeven: 'Zodra ze voor mij staan durven ze niet meer'

🎥 Rico Verhoeven: 'Zodra ze voor mij staan durven ze niet meer'

Rico Verhoeven bevindt zich in het middelpunt va de aandacht in de aanloop van de Glory zwaargewicht Grand Prix deze zaterdag. Als de grote favoriet moet hij echter wel opletten dat hij niet ten onder gaat in zijn eerste partij tegen Sofian Laidouni.

De kans is groot dat Laidouni vol in de actie gaat tegen Verhoeven, zo zegt ook vechtlegende Melvin Manhoef. "Het heeft anders geen zin om mee te doen, je moet het willen 'ownen' of gewoon thuisblijven", zegt Manhoef aan tafel met Rico Verhoeven.

Ook zegt Manhoef dat Verhoeven geen makkelijke noot is om te kraken en dat het wonder der overwinning in de eerste twee rondes plaats moet vinden anders kan een tegenstander het wel vergeten tegen de kampioen. "In de eerste twee ronden warmt Rico op, kom je daar voorbij maak je misschien een kans, maar dan moet je wel toeslaan", zegt Manhoef.

Niemand durft dan nog

Rico Verhoeven staat al jaren aan de top bij Glory, vaak bekritiseert door zijn lange afwezigheid in de ring. Toch hebben zijn tegenstanders ontzag voor de kampioen: 'Als ze tegenover mij staan durven ze niet meer punt uit", zegt Verhoeven.

Wat zaterdag zal brengen houdt de fans bezig, na alle controverse rondom een wel of niet deelname van Jamal Ben Saddik lijkt daar het stof gedaald en hopen de fans op een mooi toernooi met dito partijen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws