Rico Verhoeven over 4 man toernooi: 'Ik heb genoten' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven over 4 man toernooi: 'Ik heb genoten'

Rico Verhoeven over 4 man toernooi: 'Ik heb genoten'

Rico Verhoeven had gisteravond weinig moeite met zijn tegenstanders in het GLORY 4 man toernooi. Als een mes door boter ging de koning van het kickboksen richting de finale. En hij genoot daar zichtbaar van.

Tegen Nu.nl zegt Verhoeven genoten te hebben van het toernooi. De topatleet die moest overschakelen van een tegenstander naar twee, leek daar geen enkele moeite mee te hebben. In zijn halve finale tegen Hesdy Gerges bleek de sportiviteit de overhand te hebben.

Verhoeven overheerste tegen Gerges, die bleek op korte termijn toch gevaarlijk te kunnen zijn. Gerges kreeg dan ook veel lof voor zijn optreden. Al vonden critici dat het een knuffelpartij was. En iets meer vuurwerk hadden verwacht.

Heftige strijd

Na het verslaan van Gerges trof Verhoeven de gevaarlijke Tarik Khbabez. Deze had zijn halve finale fel bevochten in een heftige strijd met Levi Rigters. Dit had duidelijk veel genomen bij Khbabez. Deze moest na een ronde opgeven tegen Verhoeven vanwege een handblessure.

,,Hesdy deed iets totaal anders dan ik verwachtte. Hij bleef maar bewegen. Tarik kwam echt om te vechten, waardoor het voor mij iets makkelijker was om door te komen", zei Verhoeven tegen Nu.nl

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/badr-hari-vraagt-glory-om-herkansing-tegen-benny-adegbuyi/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws