Karateleraar wil burgemeester laten arresteren om mondkapje Nieuws
Nieuws

Karateleraar wil burgemeester laten arresteren om mondkapje

Karateleraar wil burgemeester laten arresteren om mondkapje

De Coronapandemie lijkt een steeds grimmiger karakter te krijgen. Niet alleen in ons land zijn er hevige protesten tegen de maatregelen. Ook in het buitenland gaat het volk op veel plaatsen de straat op.

Een Canadese groep die is opgericht om te protesteren tegen de COVID-19 maatregelen van dat land. Waaronder het dragen van mondkapjes en lockdowns. Heeft onlangs geprobeerd een burger arrest uit te voeren op de burgemeester Walter Sendzik van de stad St. Catharines in Ontario.

Volgens een artikel van Vice vond het incident plaats voor het stadhuis. De groep is het geesteskind van een zelfbenoemde karatemeester genaamd Dan Oke. De karateleraar is een volger van Wallace Platt, oprichter van Classical Martial Arts Canada met vestigingen door heel het land.

Tegen de maatregelen

Tijdens de actie vormden ongeveer drie dozijn mensen een halve cirkel rond Oke en andere leiders van zijn groep. In de kring las Oke een proclamatie voor dat hij daar was om burgemeester Sendzik, te laten arresteren.

Sendzik was niet aanwezig bij het protest. Hoewel de arrestatie een symbolisch gebaar leek. Zei Oke tegen Vice dat hij serieus hoopte dat een politieagent gehoor zou geven aan zijn verzoek en Sendzik zou oppakken.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/rico-verhoeven-niet-erg-enthousiast-over-3e-gevecht-met-badr-hari/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws