'Rico vecht met oudjes en ja ik maak je dood!' Plazibat en Catinas gaan los (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Rico vecht met oudjes en ja ik maak je dood!' Plazibat en Catinas gaan los (video)

'Rico vecht met oudjes en ja ik maak je dood!' Plazibat en Catinas gaan los (video)

Antonio Plazibat en Raul Catinas kwamen online face to face voordat ze elkaar ontmoeten in de ring tijdens GLORY 82 op 19 november. De twee vechters spaarden elkaar niet en dat belooft wat voor het aanstaande gevecht.

Het gevecht tussen Plazibat en Catinas belooft nu al een van de spannendste te worden dit jaar bij Glory. De twee zwaargewichten toonde totaal geen liefde naar elkaar en waren duidelijk het wordt doden of gedood worden op 19 november.

Je zal mij moeten doden

Plazibat ging gelijk los en uitte zijn kritiek op glory kampioen Rico Verhoeven die alleen maar net oudjes vecht. ,,Rico vermijdt mij dus moet ik mij door de rankings heen vechten", zegt Plazibat. ,,Zet ze op een rij en ik vecht tegen iedereen."

Op zijn beurt zei Catinas dat hij desnoods zal sterven in de ring, maar verliezen zal hij niet. ,,Hij zal mij moeten doden om dit gevecht te winnen", zei Catinas. ,,Ja ja ik zal je doden, laten we het niet overhaasten", zei Plazibat.

Bekijk de bovenstaande video voor meer, want de woorden uitwisseling tussen de twee zwaargewichten zal je op het puntje van je stoel zetten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws