Topknokker Rajabzadeh treft Franse Kampioen bij Glory 91: 'Tegenstander aangekondigd' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topknokker Rajabzadeh treft Franse Kampioen bij Glory 91: 'Tegenstander aangekondigd'

Topknokker Rajabzadeh treft Franse Kampioen bij Glory 91: 'Tegenstander aangekondigd'

Bahram Rajabzadeh treft Kevin Oumar tijdens Glory 91 op 27 april in Parijs.Het gevecht markeert de terugkeer van Rajabzadeh naar het lichtzwaargewicht.

Na een opmerkelijke verschijning in de zwaargewicht Grand Prix op 9 maart, maakt Bahram Rajabzadeh een snelle terugkeer naar de ring. Zijn terugkeer markeert niet alleen een strategische verschuiving in zijn carrière maar ook zijn vastberadenheid om te domineren in de lichtzwaargewicht divisie.

Kevin Oumar de Franse kickbokskampioen

Aan de andere kant van de ring staat Kevin Oumar, een Franse kickbokskampioen met een indrukwekkend record van 9-4-0. Oumar, bekend om zijn snelheid en behendigheid, heeft zich snel opgewerkt binnen de kickbokswereld.

Zijn unieke vechtstijl en vastberadenheid hebben hem tot een geduchte tegenstander gemaakt voor iedereen die zijn pad kruist.

Gevecht om niet te missen

Het gevecht tussen Bahram Rajabzadeh en Kevin Oumar, gepland voor 27 april in Parijs, Frankrijk, tijdens Glory 91, belooft een spektakel te worden. Beide vechters hebben hun zinnen gezet op de overwinning, wat ongetwijfeld zal leiden tot een onvergetelijke clash.

"Deze wedstrijd is meer dan alleen een gevecht; het is een botsing van twee werelden," zegt Rajabzadeh. Oumar voegt toe: "Ik heb mijn hele leven getraind voor momenten als deze. Rajabzadeh is een formidabele tegenstander, maar ik ben klaar voor de uitdaging."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws