K-1 PROMOTOR: 'GLORY Kickboxing kan niet zonder Badr Hari' Nieuws
Nieuws

K-1 PROMOTOR: 'GLORY Kickboxing kan niet zonder Badr Hari'

K-1 PROMOTOR: 'GLORY Kickboxing kan niet zonder Badr Hari'
K-1 PROMOTOR: 'GLORY Kickboxing kan niet zonder Badr Hari'

Volgens de Roemeense K1- top promotor Eduard Irimia is het gevecht tussen Badr Hari en Benny Adegbuyi slechts een opwarmertje.

Irimia die grote K-1 Kickboks events organiseert, beweert dat GLORY niet zonder Badr Hari kan en hem nodig heeft om het publiek te trekken. Rico Verhoeven zou een deel van zijn glans verloren hebben doordat Badr hem tot twee keer toe naar de grond kreeg afgelopen december.

In een interview met ProSport was Irimia duidelijk: "Ze willen Badr Hari dicht bij zich houden omdat de naam van deze geweldige vechter hun organisatie levend houdt. De naam van Badr verkoopt heel goed. Hij overstijgt de kampioen Rico, zeker na zijn laatste gevecht met Badr, hoewel Rico won. "

Daniel Ghita

Over Badr vs Adegbuyi zegt Irimia; Als Badr, Benny verslaat, komt er nog een gevecht met Rico. Het is duidelijk dat Badr de favoriet is, maar het is de kans van Benny's leven en hij moet alles geven in deze wedstrijd. Hij zal hierna niet nog eens de kans krijgen om met zo'n geweldige K1-ster te vechten. "

"Daniel Ghita wil ook tegen Rico vechten, maar dat is haast onmogelijk omdat Rico GLORY Kampioen is en Ghita's contract met GLORY verlopen is. Ik zal proberen een goede tegenstander voor Ghita te vinden, omdat Roemenië hem moet zien vechten, hoewel hij 38 jaar oud is. Ik heb veel vertrouwen in deze atleet, die onze beste kickbokser is, "zei Irimia.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws