K-1 PROMOTOR: 'GLORY Kickboxing kan niet zonder Badr Hari' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / K-1 PROMOTOR: ‘GLORY Kickboxing kan niet zonder Badr Hari’

K-1 PROMOTOR: ‘GLORY Kickboxing kan niet zonder Badr Hari’

K-1 PROMOTOR: 'GLORY Kickboxing kan niet zonder Badr Hari'

Volgens de Roemeense K1- top promotor Eduard Irimia is het gevecht tussen Badr Hari en Benny Adegbuyi slechts een opwarmertje.

Irimia die grote K-1 Kickboks events organiseert, beweert dat GLORY niet zonder Badr Hari kan en hem nodig heeft om het publiek te trekken. Rico Verhoeven zou een deel van zijn glans verloren hebben doordat Badr hem tot twee keer toe naar de grond kreeg afgelopen december.

In een interview met ProSport was Irimia duidelijk: “Ze willen Badr Hari dicht bij zich houden omdat de naam van deze geweldige vechter hun organisatie levend houdt. De naam van Badr verkoopt heel goed. Hij overstijgt de kampioen Rico, zeker na zijn laatste gevecht met Badr, hoewel Rico won. “

Daniel Ghita

Over Badr vs Adegbuyi zegt Irimia; Als Badr, Benny verslaat, komt er nog een gevecht met Rico. Het is duidelijk dat Badr de favoriet is, maar het is de kans van Benny’s leven en hij moet alles geven in deze wedstrijd. Hij zal hierna niet nog eens de kans krijgen om met zo’n geweldige K1-ster te vechten. “

“Daniel Ghita wil ook tegen Rico vechten, maar dat is haast onmogelijk omdat Rico GLORY Kampioen is en Ghita’s contract met GLORY verlopen is. Ik zal proberen een goede tegenstander voor Ghita te vinden, omdat Roemenië hem moet zien vechten, hoewel hij 38 jaar oud is. Ik heb veel vertrouwen in deze atleet, die onze beste kickbokser is, “zei Irimia.

Bekijk ook

UFC’er deelt heftige video! ‘En dat 4 ronden lang’

Op Instagram toont de harde knokker gisteren een video

Beruchte trainingsmaat McGregor opgepakt door de politie

Dit is al het zoveelste incident waar de vechter bij betrokken is...

Glory vechter verliest tussendoortje! ’23 oktober weer de ring in’

Colosseum Tournament 27 in Roemenië bevatte twee headliners.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page