Operatie! 'KO getrapte' kickbokser Petrosyan zwaar gehavend Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Operatie! 'KO getrapte' kickbokser Petrosyan zwaar gehavend

Operatie! 'KO getrapte' kickbokser Petrosyan zwaar gehavend

Vandaag gaat Petrosyan onder het mes, jarenlang ongeslagen kreeg de topatleet gisteren een nederlaag te verwerken in het indoor Stadium, Singapore. Nu blijkt dat Petrosyan die in het verleden ook bij Glory Kickboxing in de ring stond er een gebroken kaak aan overhield.

Naar het ziekenhuis

Michael Schiavello, die het gevecht voor ONE Championship becommentarieerde geeft een update om de bezorgde fans gerust te stellen. ,,Zoveel mensen vroegen me naar de toestand van Giorgio", schrijft Schiavello op social media. ,,Zijn broer Armen Petrosyan heeft me net verteld dat Giorgio een gebroken kaak heeft en vandaag geopereerd wordt. "

In het gevecht bleek Superbon de dominerende kracht, de Thai die amper een maand geleden nog in Thailand vocht trainde zijn high-kick tot perfectie. Dat bleek ook uit de manier waarop hij met gemak de Italiaan uitschakelde. De fans vroegen zich echter af waarom Petrosyan hier geen rekening mee had gehouden en wellicht erger had kunnen voorkomen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws