Holy sh*t wat een 'KO!' Beste kickbokser plat getrapt
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Holy sh*t wat een ‘KO!’ Beste kickbokser plat getrapt

Holy sh*t wat een ‘KO!’ Beste kickbokser plat getrapt

Giorgio Petrosyan staat bekend als de beste kickbokser ooit, zelfs Rico Verhoeven zou niet kunnen tippen aan de Italiaan die jarenlang ongeslagen bleef. Tot vandaag de Thaise knokker Superbon met een vernietigende trap Petrosyan knock-out trapte en de ONE FC vedergewicht titel kaapte.

Het gevecht tussen Petrosyan en Superbon deed een beetje denken aan die tussen Badr Hari en de Pool Arkadiusz Wrzosek. Badr ging ook KO foor een gelijke trap als die Superbon uitdeelde. Het blijkt maar weer dat jarenlang ongeslagen zijn geen garantie is voor de toekomst.

Wat een knock-out

Petrosyan die het paradepaardje was van ONE Championship heeft een waanzinnig record op zijn naam staan. De Italiaan van Armeense afkomst boekte 104 winsten en verloor slechts 3 keer. Hij vocht bij de grootste organisaties in de wereld als Glory, Bellator Kickboxing en de K-1.

Vandaag eindigde dan het geluk van Petrosyan in de Indoor Arena, Singapore. Nederlandse legende Andy Souwer verloor van Marat Grigorian. Voor Souwer het signaal om definitief te stoppen, hij nam emotioneel afscheid van zijn fans.

Bekijk ook

Nederlandse boksers boeken succes op EK in Armenië

Beide boksers wisten met succes hun tegenstanders te verslaan

UFC-vechter blijkt superheld! Redt man van de dood

De UFC-vechter lijkt zo langzamerhand de status van Superheld te krijgen.

Samurai zwaard trucje gaat fout! ‘Mijn vingers’ (video)

Dronken proberen een trucje uit te halen is niet aan te raden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page