Op de drempel van grootheid: 'Kryklia vs Roberts titelgevecht grootste ooit' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Op de drempel van grootheid: 'Kryklia vs Roberts titelgevecht grootste ooit'

Op de drempel van grootheid: 'Kryklia vs Roberts titelgevecht grootste ooit'

Alex Roberts, een naam die snel aan bekendheid wint in de wereld van Muay Thai, staat op het punt zijn grootste uitdaging aan te gaan in de ONE Championship.

Zijn reis, geïnspireerd door de actiefilms uit zijn jeugd, is een verhaal van vastberadenheid en passie. "Ik begon met Muay Thai toen ik 24 was, een beetje te veel problemen zoekend," vertelt Roberts. "Ik voelde dat dit een sport was waarin ik echt goed kon zijn."

De weg naar de top

Ondanks enige aarzeling van zijn ouders, heeft Roberts zich opgewerkt door de rangen van Muay Thai. Zijn toewijding en harde werk hebben hem naar het punt gebracht waar hij nu staat: klaar voor een titelgevecht in de ONE Championship.

Roberts is niet alleen een vechter; hij is ook een toegewijde fysiotherapeut. "Ik heb het leven vrij goed opgezet," zegt hij. "Ik begin vroeg om 6 uur 's ochtends, werk een paar uur, train dan twee uur, werk weer, en dan weer trainen in de avond." Deze discipline en tijdmanagement zijn cruciaal geweest in zijn voorbereiding op het komende gevecht.

De ultieme test, ONE Championship debuut

Het aanstaande gevecht van Roberts tegen Roman Kryklia voor het inaugurele ONE zwaargewicht Muay Thai wereldkampioenschap is meer dan alleen een wedstrijd; het is een kans om zijn vaardigheden op het wereldtoneel te tonen. "Ik ben nog steeds erg fit van het laatste gevecht, slechts een maand geleden. Ik ben altijd klaar," verklaart Roberts met vertrouwen.

Roberts kijkt verder dan alleen dit gevecht. Zijn ambitie is om de titel te winnen en te verdedigen, en uiteindelijk de divisie te domineren. "Ik wil daarbuiten gaan, deze riem winnen en dan verdedigen. Ik zou graag gewoon in ONE vechten en de divisie volledig uitvegen en dan op de top met pensioen gaan," deelt hij zijn visie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws