Nordine Mahieddine maakt comeback op Franse bodem tijdens Glory 88 Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Nordine Mahieddine maakt comeback op Franse bodem tijdens Glory 88

Nordine Mahieddine maakt comeback op Franse bodem tijdens Glory 88

Nordine Mahieddine is een van de namen die is toegevoegd aan Glory 88 op 9 september in Parijs, ook haalt de organisatie Karim Ghajji uit het stof om te vechten.

Glory 88 heeft er vandaag een aantal gevechten bijgekregen naast de al eerder aangekondigde partij tussen kickbokslegende Badr Hari en UFC veteraan James McSweeney. In Parijs zal Nordine Mahieddine vechten tegen Abderahmane Coulibaly, maar dat is nog net alles.

Mahieddine verloor eerder dit jaar tijdens Glory 84 Rotterdam van Felipe Micheletti maar keert nu terug op Franse grond voor eigen fans. Ook toegevoegd is een gevecht tussen oud-gediende Karim Ghajji.

Karim Ghajji keert terug in de ring bij Glory 88, tegen debutant Nikola Todorovic

Ghajji vocht voor het laatst bij Glory tegen voormalig kampioen Cedric Doumbé in 2020 en verloor. Ghajji treft de Servische Nikola Todorovic die zijn debuut maakt bij Glory. Overigens verloor Ghajji in januari tijdens Ares FC 11 zijn MMA-wedstrijd tegen Ammari Diedrick.

Met het toevoegen van deze partijen laat Glory zien de Franse fans te willen trakteren op vechters uit eigen land. Verwacht wordt dat de aankomende tijd nog meer gevechten zullen worden aangekondigd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws