🎥 Noodlottig einde voor Glory's Bogdan Stoica: 'De ring uitgedragen met nare blessure' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Noodlottig einde voor Glory's Bogdan Stoica: 'De ring uitgedragen met nare blessure'

🎥 Noodlottig einde voor Glory's Bogdan Stoica: 'De ring uitgedragen met nare blessure'

Bogdan Stoica de Roemeense krachtpatser werd gisteren flink geblesseerd de kickboksring uitgedragen na zijn gevecht op Oktagon 2023. Stoica stond tegenover de Italiaan Mattia Faraoni.

De Roemeen Stoica die in oktober tijdens Glory 89 nog Luis Tavares versloeg was gisteravond minder fortuinlijk. Tijdens het gevecht met Faraoni was de Roemeen aan de winnende hand.

In de tweede ronde ging het vreselijk mis toen Faroani zijn tegenstander Stoica in een clinch nam en de twee naar de grond gingen. Daar ging het fout en bleek Stoica niet verder te kunnen door een ontzette knie.

Kans op de ISKA wereldtitel

Oktagon 2023, het prestigieuze Italiaanse vechtsportevenement, werd gehouden in Turijn, Italië. Het evenement, dat sinds de oprichting in 1996 een belangrijk onderdeel is van de Italiaanse vechtsportscene, vond plaats in de Palasport Gianni Asti.

De 26ste editie van Oktagon bevatte 16 gevechten, waaronder twee MMA-gevechten en niet minder dan drie ISKA-wereldtitel gevechten. Het hoogtepunt van het evenement was het ISKA-zwaargewicht titelgevecht met de Italiaanse Faraoni die zijn titel verdedigde tegen de ervaren Roemeense vechter Stoica.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws