Nieky Holzken slaat terug met stevige knock-out winst in Singapore Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Nieky Holzken slaat terug met stevige knock-out winst in Singapore

Nieky Holzken slaat terug met stevige knock-out winst in Singapore
Nieky Holzken slaat terug met stevige knock-out winst in Singapore

Nieky Holzken stond was vandaag in actie te zien tijdens een eerder opgenomen gevecht tegen Elliot Compton in Singapore.

De voormalige kickbokskampioen Nieky Holzken stond tegenover de Australiër Elliot Compton, deze staat bekend als een geduchte tegenstander. Holzken en Compton zouden eerder dit jaar al tegen elkaar vechten. Echter gooide het coronavirus ook hier roet in het eten.

Het gevecht met Compton duurde niet lang. Sterker nog alhoewel Compton een paar stevige stoten en trappen uitdeelde. Was het Holzken die met een leverstoot de Australiër knock-out sloeg. ,,Ik laat de haters zien dat ik er nog ben. Ze zeggen dat ik te oud ben, maar je ziet het. Ik kom voor die titel", zegt Holzken.

Voor de titel

Holzken verloor zijn laatste twee wedstrijden tegen landgenoot Regian Eersel die de ONE wereldkampioen lichtgewicht is. Dat Holzken dit niet is vergeten, blijkt uit het feit dat hij zijn ogen op het goud van Eersel gericht houdt. En zeker nog een keer Eersel zal willen uitdagen.

Het ONE Championship Big Bang II event werd een week geleden al opgenomen. De uitslagen van de wedstrijden werden op dreiging van hoge boetes angstvalling geheim gehouden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws