Knock-out: Rade Opačić verpest ONE Championship debuut Errol Zimmerman Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Knock-out: Rade Opačić verpest ONE Championship debuut Errol Zimmerman

Knock-out: Rade Opačić verpest ONE Championship debuut Errol Zimmerman
Knock-out: Rade Opačić verpest ONE Championship debuut Errol Zimmerman

Errol Zimmerman trok het eerst sinds lange tijd weer de kickbokshandschoenen aan. Vandaag was de Nederlander te zien tegen De jonge Serviër Rade Opačić. De twee vochten op het eerder opgenomen ONE: Big Bang II event in Singapore.

De topveteraan Errol "The Bonecrusher" Zimmerman stond voor het laatst in de kickboksring in 2015. De Nederlander verloor destijds van de Belg Nidal Bchiri, tijdens Enfusion Live 70.

Vandaag was dan eindelijk het debuut te zien van Zimmerman bij ONE. De eerste ronde opende Zimmerman sterk met een paar flinke low-kicks. Alhoewel de 23-jarige Serviër er last van leek te hebben. Bleef deze vooruit vechten.

Verloren

De tweede ronde ging het fout. Een spinnig hiel-kick van Opačić maakte vroeg in de ronde een einde aan het gevecht. Zimmerman werd uitgeteld wat einde oefening betekende voor de Nederlander, die als enige ooit Rico Verhoeven knock-out kreeg.

Zimmerman een van de grote namen uit de K-1 van weleer, tekende eerder dit jaar bij de Aziatische grootmacht ONE. Maar moest noodgedwongen in de wachtkamer door de coronapandemie.

Alhoewel ONE: Big Bang 2 vorige week al was opgenomen, bleven de uitslagen geheim.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws