Nieky Holzken: De koning van de body shots snel weer in actie? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Nieky Holzken: De koning van de body shots snel weer in actie?

Nieky Holzken: De koning van de body shots snel weer in actie?

Nieky Holzken kan met recht de koning van de body shots genoemd worden, elke kickbokser heeft zo zijn expertise en bij 'The Natural' zijn het zijn gevreesde stoten.

Enkele dagen voor zijn gevecht met Elliot “The Dragon” Compton, voorspelde de legendarische kickbokser Nieky “The Natural” Holzken dat hij de Australiër zou verslaan met een body shot. Deze voorspelling kwam uit. Holzken, de nummer 1 gerangschikte lichtgewicht kickbokser, versloeg Compton met een spectaculaire linkerhoek naar het lichaam, slechts 96 seconden in de eerste ronde van hun co-main event bij ONE: BIG BANG II.

Deze overwinning bracht Holzken's record op 93-16 (1 NC), verstevigde zijn positie als nummer 1 uitdager in de lichtgewicht kickboksdivisie, en zette hem weer op het pad naar een andere kans op de ONE Lightweight Kickboxing Wereldkampioen Regian “The Immortal” Eersel.

Expertise en ervaring: De sleutels tot Holzken's succes

ONE Championship erkent ook de kracht van de Nederlandse topvechter en wijdde er een video aan om nog even aan te geven welk talent zij in huis hebben. Nieky Holzken's overwinning op Compton is niet alleen een getuigenis van zijn kracht en vaardigheid in de ring, maar ook van zijn ervaring en tactisch inzicht.

Zijn vermogen om de strijd te lezen, aan te passen en te domineren met nauwkeurige en krachtige stoten, bevestigt zijn status als een van de top kickboksers in de wereld. Holzken heeft nog een paar gevechten op zijn contract staan en de geruchten gaan dat de atleet begin 2024 weer in actie komt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws