Overeem wil vechten in ONE Championship toernooi! '1 Miljoen prijzengeld' Nieuws
Nieuws

Overeem wil vechten in ONE Championship toernooi! '1 Miljoen prijzengeld'

Overeem wil vechten in ONE Championship toernooi! '1 Miljoen prijzengeld'

Alistair Overeem Glory Kickbokser en UFC-legende wil vechten in het ONE Championship openweight toernooi. De Nederlandse topatleet zou contact hebben gezocht met de grootste vechtsport organisatie ter wereld.

Overeem heeft contact opgenomen met vertegenwoordigers van ONE Championship om te informeren naar deelname aan de Muay Thai openweight Grand Prix, vertellen bronnen aan Nicolas Atkin van de South China Morning Post.

Overeem kan 1 miljoen verdienen

De voormalige winnaar van de K-1 Grand Prix Overeem is bereid deel te nemen aan het Muay Thai-toernooi. De verleidelijke prijs van $1.000.000 voor de winnaar van de aangekondigde was kennelijk genoeg om de ervaren kickbokser en MMA-vechter Overeem te verleiden.

Een duidelijk obstakel voor zijn deelname aan de Grand Prix is zijn contract bij Glory. Overeem tekende in juni van het afgelopen jaar een multi-fight deal met de in Nederland gevestigde organisatie. Hij heeft tot nu toe slechts één keer voor hen gevochten.

Glory als obstakel

De 42-jarige Overeem keerde terug naar de kickboks sport na een afwezigheid van 12 jaar in oktober en versloeg Badr Hari. Hij zit momenteel echter een schorsing uit nadat hij na het gevecht voor een op een verboden middel werd getest.

Chatri Sityodtong de baas van ONE Championship voedde de geruchten door Overeem op te nemen in een recent promotiebericht, waarin hij vroeg wie fans graag in het toernooi zouden willen zien. Overeem is de enige vechter op de afbeelding die momenteel niet is gecontracteerd voor ONE Championship.

Opgemerkt moet worden dat Glory hun vechters in het verleden heeft toegestaan om te vechten bij andere organisaties. Het verschil is dat geen van deze organisaties een rivaal is geweest op de westerse markt zoals ONE Championship.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws