'KO op Badr voelde goed!' Wrzosek klaar voor deel 2 Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'KO op Badr voelde goed!' Wrzosek klaar voor deel 2

'KO op Badr voelde goed!' Wrzosek klaar voor deel 2

Arek Wrzosek is klaar voor zijn tweede gevecht tegen Badr Hari de man die hij als jonge vechter als idool zag. Over vier weken treffen de twee elkaar tijdens Glory 80 in Hasselt.

Over vier weken staat Wrzosek tegenover Badr in een langverwachte herkansing. In de aanloop naar het gevecht is Wrzosek waar veel van verwacht wordt flink in beeld geweest. In een recent interview zegt de Pool dat de knock-out overwinning goed voelde.

Klaar voor deel 2

Ook zegt de Pool klaar te zijn voor het gevecht; ,,Ik zou eerst op 19 februari tegen Badr vechten maar Glory stelde het event uit. Toen werd het 19 maart in België. Ik was al aan het trainen dus verlengde mijn training. "

Wrzosek is er van overtuigd dat hij Badr opnieuw zal kunnen verslaan. Ook zegt de Pool te beseffen dat er veel druk ligt op de tweede wedstrijd. Morgen staan Wrzosek en Badr oog in oog tijdens de persconferentie die live te volgen zal zijn op Youtube vanaf 12:00 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws