KO! Mocro Maffia acteur beukt Turkse rivaal neer (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

KO! Mocro Maffia acteur beukt Turkse rivaal neer (video)

KO! Mocro Maffia acteur beukt Turkse rivaal neer (video)

Nabil Haryouli is naast topkickbokser bekend als acteur uit de serie Mocro Maffia. De Marokkaanse sloper kwam gisteren in actie bij Enfusion in Abu Dhabi en sloeg daar zijn Turkse rivaal Izzettin Altunsöz knock-out.

Dat Haryouli een vechter is om te koesteren binnen de Nederlandse kickbokswereld staat buiten kijf. Door velen wordt de Marokkaan dan ook al vergeleken met grote namen als Badr Hari. Terecht kan Haryouli gezien worden als een van de grote publiekstrekkers bij het Nederlandse Enfusion.

Einde oefening

Gisteren liet Haryouli in Abu Dhabi op YAS Island maar weer eens zien uit welk hout hij gesneden is. In de eerste ronde met een knaller van een rechtse deed hij zijn Turkse rivaal al wankelen. Dit luidde het einde al in van het gevecht.

Even later ging Altunsöz weer neer door een beenveeg, dit werd gevolgd door een stevige stoot die teveel bleek voor de Turk. Scheidsrechter Joop Ubeda telde Altunsöz uit wat weer een KO overwinning betekende voor Haryouli.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws