KIJKEN! Staredown Glory 80 Jamal, Badr, Levi en Arek Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

KIJKEN! Staredown Glory 80 Jamal, Badr, Levi en Arek

KIJKEN! Staredown Glory 80 Jamal, Badr, Levi en Arek

Jamal Ben Saddik, Levi Rigters, Badr Hari en Arek Wrzosek zijn de headliners van Glory 80 in Hasselt, België deze zaterdag. Morgen staan ze tegenover elkaar op de staredowns en weging voor het evenement.

Nog maar twee dagen en dat gaat het eerste Glory evenement van 2022 van start. Het programma bestaat uit 6 gevechten met in de hoofdrollen Ben Saddik, Rigters, Badr en Wrzosek. Morgen zijn de staredowns en wegingen, altijd weer een spannend moment als de vechters tegenover elkaar staan.

Spanning

Je kunt dit meekijken via Glory Facebook maar ook via het Youtube kanaal van de vechtsport organisatie. Als alles volgens planning verloopt kun je om 12:00 uur inschakelen en onder je lunch meegenieten van wat komen gaat.

Fans verwachten dat het spannend wordt, vooral de eerste confrontatie tussen Badr en Wrzosek staat nog ver in het geheugen. Badr duwde destijds zijn rivaal bruut achteruit. Echter bleef de Pool rustig, maar pakte zijn wraak in de ring door Badr KO te trappen met een high-kick. Onderstaand het complete Glory 80 programma.

Jamal Ben Saddik tegen Levi Rigters
Arkadiusz Wrzosek tegen Badr Hari 2
Artem Vakhitov tegen Luis Tavares
Tiffany van Soest tegen Manazo Kobayashi
Ertugrul Bayrak tegen Serkan Ozcaglayan
Guerric Billet tegen Nordin Ben Moh
Jay Overmeer tegen Jos van Belzen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws