Nederlandse Baars pakt Enfusion kickboks wereldtitel: 'Niet te stoppen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Nederlandse Baars pakt Enfusion kickboks wereldtitel: 'Niet te stoppen'

Nederlandse Baars pakt Enfusion kickboks wereldtitel: 'Niet te stoppen'

Jorina Baars pakte gisteravond tijdens Enfusion in Groningen de Enfusion wereldtitel in het vedergewicht. Dit deed de nuchtere Noord-Hollandse door de Britse Sarah Worsfold te verslaan in de Martinihal.

Met recht is Jorina Baars een van die kickboks juweeltjes die ons land rijk is met een stevige staat van dienst. Alhoewel zij niet de spotlights krijgt die zij zeker verdiend is Baars een van de topvechters uit ons land.

In Groningen gisteren liet zij zien dat geen zee te hoog lijkt en domineerde zij in een hevige strijd met de Worsfold de wedstrijd. Met de Enfusion titel voegt Baars het zoveelste kickboks goud toe aan haar Palmares. Nuchter als altijd sprak de kickbokster na haar gevecht uit nog niet klaar te zijn.

Topvechter

,,,,Ik heb geen idee en het maakt me ook niet uit”, gaf Baars aan. ,,Ik sta ook nog onder contract bij Lion Fights dus even kijken wanneer ik weer aan de bak kan en lekker kan rammelen, ik heb er echt zin in.” (Bron AD).

Op de overwinningslijst van Baars staat zelfs de grote MMA-koningin Cris Cyborg. Deze domineerde bij de UFC en is huidig Bellator MMA kampioen. Bij Enfusion zal nog een grote uitdaging wachten als Baars de titel zal moeten verdedigen. Maar dat lijkt vooralsnog geen probleem voor de topvechter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws