Kickbokser sterft na knock-out! 'Coach haalt uit naar organisatie' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Kickbokser sterft na knock-out! 'Coach haalt uit naar organisatie'

Kickbokser sterft na knock-out! 'Coach haalt uit naar organisatie'

Nikhil Suresh is overleden als gevolg van een knock-out. Zijn coach beweert dat gebrek aan ambulance en opgeleid medisch personeel mede de oorzaak is dat zijn leerling niet meer leeft. Het ongelukkige incident gebeurde naar verluidt tijdens het evenement dat op 9 en 10 juli werd georganiseerd door de K1 Association of Karnataka.

Het nieuws van het overlijden van Nikhil werd vandaag door zijn team gedeeld. Nikhil lag in het ziekenhuis na een knock-out tijdens een kickboksevenement dat afgelopen weekend in Bangalore plaatsvond. Hieronder de verklaring van zijn team en coach Vikram Nagaraj. De coach verklaarde ook dat de locatie geen ambulance had en medisch opgeleid personeel. Hij verklaarde ook dat Nikhil Suresh gered had kunnen worden.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MMA India (@mmaindiashow)

Niemand kon helpen

,,Mijn jongen Nikhil verkeerde in een kritieke gezondheidstoestand na een knock-out op het K1 Kickboxing-kampioenschap, georganiseerd door de K1-vereniging van Karnataka op 9 en 10 juli 2022 in Bangalore. Als er een ambulance, opgeleid medisch personeel op de locatie was geweest, zou hij die kostbare gouden momenten toen de tragedie toesloeg niet hebben verloren", luidde het bericht dat werd gedeeld door The Academy of Martial Arts (onderstaand een eerder gevecht van Nikhil).

,,Met diepe droefheid draag ik de last om het vreselijke nieuws te brengen waar we allemaal bang voor waren. Mijn jongen Nikhil besloot vandaag zijn handschoenen op te hangen. Zijn mooie ziel liet ons achter na een zwaar bevochten strijd in de vroege uurtjes van vandaag ondanks de beste medische zorg.
Hij zal voor altijd in onze harten en herinneringen gegrift staan. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws