Kickbokser scoort snelste knock-out in de geschiedenis (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Kickbokser scoort snelste knock-out in de geschiedenis (video)

Kickbokser scoort snelste knock-out in de geschiedenis (video)

Claudiu Alexe versloeg Ștefan Emeldi via een 4 seconden knock- out, in de eerste ronde van hun gevecht afgelopen december. Dit moet welhaast de snelste KO ooit zijn in de geschiedenis van het kickboksen.

De wedstrijd en sterker nog de turbo knock-out van Alexe op Emeldi was onze anders altijd zo scherpe redactie ontgaan. Maar hij borrelde omhoog zodat wij hem alsnog onder de aandacht kunnen brengen.

Vechters Alexe en Emeldi troffen elkaar op 16 december 2020 tijdens RXF 3, in Roemenië. RXF 3 zal de geschiedenis in gaan, voor de knock-out die zo in het wereldrecordboek zou kunnen worden opgenomen.

1 seconde sneller

Alexe had slechts vier seconden nodig om rivaal Stefan Emeldi uit te schakelen. Dankzij een trap die en in het gezicht belandde waartegen Emeldi zich niet kon verdedigen.

De knock-out van Alexe was een seconde sneller dan de kortste knock-out in de UFC-geschiedenis. Jorge Masvidal's knie op Ben Askren bij UFC 239 in 2019. Deze knock-out duurde slechts vijf seconden en is het huidige Ultieme record en een van de snelste in MMA.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/badr-hari-is-nog-steeds-een-dodelijk-gevaar-in-de-zwaargewicht-divisie/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws