Nederlandse kickbokser eist rematch bij ONE Championship Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Nederlandse kickbokser eist rematch bij ONE Championship

Nederlandse kickbokser eist rematch bij ONE Championship

De Nederlandse topkickbokser Jorina Baars wil een rematch bij ONE Championship. Zij wil haar verlies tegen de Duitse Christina Breuer wreken.

Jorina Baars verloor zaterdag 16 november 2019 tijdens haar debuut bij ONE Championship van de Duitse Christina Breuer tijdens ONE Championship Age of Dragons.

Baars wil nu een rematch tegen Breuer. Via een video op social media doet de Noord Hollandse dan ook een oproep aan ONE Championship om het gevecht in te plannen.

Plan dat gevecht

Net als alle andere Nederlandse vechters bij ONE Championship zit baas al een tijd op de reservebank. De grootste vechtsport organisatie ter wereld kocht recentelijk een groot aantal Nederlandse vechters in. Waaronder Ismael Londt en Murat Aygun.

ONE organiseert aanstaande vrijdag 31 juli in Thailand het ONE : No Surrender event. Dit is het eerste event welke ONE uit handen geeft en niet compleet zelf organiseert. De organisatie ziet het dan ook als een test om verder events te plannen.

Wereldtitel

Bronnen melden onze redactie dat Nederlandse top kickbokser en ONE Championship kampioen Regian Eersel, binnenkort wederom zijn wereldtitel verdedigt. Hij versloeg twee keer eerder Nieky Holzken in de strijd om het goud.

Een tegenstander, datum en locatie voor het gevecht van Eersel is nog niet bekend gemaakt. Of Baars haar rematch krijgt bij ONE is even afwachten, dat ze er klaar voor is lijkt wel duidelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws