Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickbokser Jorina Baars lijkt bestolen van winst in China

Kickbokser Jorina Baars lijkt bestolen van winst in China

Zaterdag 16 november stond de Nederlandse top kickbokser Jorina Baars tegenover de Duitse Christina Breuer tijdens ONE Championship Age of Dragons.

Zowel Baars als Breuer maakten hun debuut bij de grootste vechtsport organisatie in Azië, waarvan gezegd wordt dat deze in 2020 naar Europa komt. In de zwaar bevochten wedstrijd van zaterdag leek Baars overduidelijk een winst te hebben geboekt. Breuer gaf zich niet zomaar gewonnen en bood flink weerstand.

Echter bleek na afloop van de wedstrijd de winst naar de Duitse te gaan, dit tot grote verbazing van Baars, haar team en fans. Baars die een goede reputatie heeft en vrijwel ongeslagen is, zegt zelf tegen website Round1: “Ik heb het gevecht niet teruggezien.”

Apart oordeel

” Ik hoor van iedereen dat ik qua punten had moeten winnen, maar ik zat er niet lekker in. Misschien toch wat ringroest na 14 maanden niet te hebben gevochten.”

ZIE OOK >> Zware dag voor Nederlandse kickboksers in China

Baars krijgt steun van zowel fans als collega vechters die de uitslag dan ook betwisten. Tegen onze redactie meld Baars ook niet te weten waarom de beslissing zo is genomen. Zelf een oordeel vellen of het verlies van Baars terecht was bekijk dan bovenstaande video van het gevecht.

Bekijk ook

Bokskampioen Andy Ruiz Jr maakt terugkeer naar de ring

Het ziet er naar uit dat voormalig Bokskampioen Andy Ruiz Jr nog voor het einde ...

Tyson Fury boos over discriminatie woonwagenbewoners (video)

Tyson Fury die zelf geboren is in een woonwagen poste een video online. Waarin te ...

UFC BAAS DANA WHITE: ‘Ik kom snel met boksnieuws’

Dana White de president van de UFC heeft verklaard dat hij de komende weken een ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page