Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickbokser Jorina Baars lijkt bestolen van winst in China

Kickbokser Jorina Baars lijkt bestolen van winst in China

Zaterdag 16 november stond de Nederlandse top kickbokser Jorina Baars tegenover de Duitse Christina Breuer tijdens ONE Championship Age of Dragons.

Zowel Baars als Breuer maakten hun debuut bij de grootste vechtsport organisatie in Azië, waarvan gezegd wordt dat deze in 2020 naar Europa komt. In de zwaar bevochten wedstrijd van zaterdag leek Baars overduidelijk een winst te hebben geboekt. Breuer gaf zich niet zomaar gewonnen en bood flink weerstand.

Echter bleek na afloop van de wedstrijd de winst naar de Duitse te gaan, dit tot grote verbazing van Baars, haar team en fans. Baars die een goede reputatie heeft en vrijwel ongeslagen is, zegt zelf tegen website Round1: “Ik heb het gevecht niet teruggezien.”

Apart oordeel

” Ik hoor van iedereen dat ik qua punten had moeten winnen, maar ik zat er niet lekker in. Misschien toch wat ringroest na 14 maanden niet te hebben gevochten.”

ZIE OOK >> Zware dag voor Nederlandse kickboksers in China

Baars krijgt steun van zowel fans als collega vechters die de uitslag dan ook betwisten. Tegen onze redactie meld Baars ook niet te weten waarom de beslissing zo is genomen. Zelf een oordeel vellen of het verlies van Baars terecht was bekijk dan bovenstaande video van het gevecht.

Bekijk ook

Top kickbokser Ismael Londt maakt super comeback (video)

Hij keerde zaterdagavond terug na een langdurige afwezigheid, kickboks gigant Ismael Londt en met succes. ...

Marat Grigorian behoudt GLORY wereldtitel in China

Tijdens het GLORY 73 event in Shenzhen China verdedigde Marat Grigorian voor de tweede keer binnen korte tijd met succes zijn lichtgewicht GLORY wereldtitel tegen Elvis Gashi.

GELANCEERD: Kickbokser beland op jury tafel (video)

Dat was een gevaarlijke actie