Regian Eersel verslaat Nieky Holzken: Behoudt ONE FC titel Nieuws
Nieuws

Regian Eersel verslaat Nieky Holzken: Behoudt ONE FC titel

Regian Eersel verslaat Nieky Holzken: Behoudt ONE FC titel
Regian Eersel verslaat Nieky Holzken: Behoudt ONE FC titel

Vrijdag 25 oktober vond ONE: Dawn of Valor plaats in Istora Senayan, Jakarta met het titelgevecht tussen Regian Eersel en Nieky Holzken.

Het was de eerste titelverdediging van Eersel die in mei dit jaar een eerste treffen had met Holzken om de lichtgewicht ONE FC wereldtitel, Eersel ging er destijds met de winst vandoor.

Tijdens het eerste gevecht was er iets van controverse, Holzken raakte Eersel met een knie op de lever, maar die deed voorkomen alsof hij in zijn kruis werd geraakt. Daarom kreeg Eersel géén acht tellen en kreeg hij de tijd om te herstellen. Eersel bestreed dit later.

Rechthebbende kampioen

Het was als snel duidelijk dat er een snelle rematch aan zat te komen, Eersel had daar geen moeite mee en was er op gebrand nogmaals aan te tonen dat hij de rechthebbende wereldkampioen is.

ZIE OOK >> Nieky Holzken wil rematch met Regian Eersel

In een harde strijd waar beide vechters het beste van zichzelf gaven en die door ONE Championship aangemerkt werd als strijd der Nederlandse kickboks giganten, zegevierde Eersel voor de tweede keer over Holzken en behoudt hiermee zijn titel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws