Khabib biedt oud rivaal baan aan: 'Kom vechten' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Khabib biedt oud rivaal baan aan: 'Kom vechten'

Khabib biedt oud rivaal baan aan: 'Kom vechten'

Voormalig UFC interim lichtgewicht titeluitdager, Lee werd ontslagen na tegenslagen in vier van zijn laatste vijf optredens. Dit maakt een einde aan zijn zevenjarige loopbaan bij 's werelds toonaangevende MMA-organisatie (lees verder onder video).

Lang hieft Lee echter niet te treuren, kort na het nieuws over zijn ontslag bij de UFC, vertelde Rizvan Magomedov, CEO van Eagle FC, dat zijn organisatie geïnteresseerd was om Lee een nieuw thuis te geven.

Kom bij ons vechten

Eagle FC is eigendom van Khabib die in het verleden door Lee werd uitgedaagd voor een gevecht onder de UFC-vlag. ,,Eagle FC is klaar om Kevin Lee een nieuw thuis te geven", zei Magomedov.

Lee nam voor het laatst deel aan de UFC competitie in augustus, dit jaar, waar hij verlies leed tegen Daniel Rodriguez. Die tegenslag werd voorafgegaan door een nederlaag tegen de regerend UFC lichtgewicht kampioen Charles Oliveira.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws