'Te gevaarlijk!' Khabib adviseert Poirier voorzichtig te zijn
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Te gevaarlijk!’ Khabib adviseert Poirier voorzichtig te zijn

‘Te gevaarlijk!’ Khabib adviseert Poirier voorzichtig te zijn

Khabib Nurmagomedov heeft zijn voormalige tegenstander Dustin Poirier geadviseerd om de “rode zone” van Charles Oliveira te vermijden in hun aanstaande gevecht op UFC 269. Poirier en Oliveiria staan 11 december tegenover elkaar in de T-Mobile Arena, Las Vegas.

De Rus en voormalige kampioen adviseert Porier in het UFC-titelgevecht met Charles Oliveira uiterst voorzichtig te zijn: ,,Deze man is een echte afmaker, hij is erg gevaarlijk.” Het gevecht zal dienen als de tweede kans voor Dustin Poirier om het onbetwiste lichtgewicht kampioenschap van de UFC te behalen. (lees verder onder video)

In zijn eerste poging tijdens UFC 242 leed Poirier een verlies tegen de eerder genoemde lichtgewicht koning Khabib. Terwijl veel fans en analisten voorspellen dat Poirier kampioen Oliveira zal verslaan, gelooft Khabib dat Oliveira een goede kans maakt om te winnen.

Super gevaarlijk

Tijdens een recent interview met ESPN deelde Khabib zijn mening over het titelgevecht, terwijl hij Poirier waarschuwde om de “rode zone” van Oliveira te vermijden. ,,Je kunt niet naar de rode zone van Charles Oliveira gaan”, legde Khabib uit.

,,Deze man is een echte afmaker, hij is erg gevaarlijk. Ik denk dat als Poirier hem meeneemt naar de diepe wateren zoals hij ons vertelde, denk ik dat hij kan winnen. Maar als hij zich haast, denk ik dat Oliveira de titel behoudt”, aldus een stellige Khabib.

Bekijk ook

‘Schoothondje!’ Oorlog McGregor, Cejudo en UFC laait op

De zaak dreigt flink uit de hand te lopen

Dansende UFC-Debutant scoort dikke KO overwinning (video)

Slava Claus weet van wanten

‘Boksen sterft uit zonder UFC-vechters!’ Vechtbaas White zeker van zaak

Dan White si zeker van zijn zaak

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page