🎥 Kampioenen clash: Khbabez vastbesloten Abena te onttronen in gevecht met verhaal Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Kampioenen clash: Khbabez vastbesloten Abena te onttronen in gevecht met verhaal

🎥 Kampioenen clash: Khbabez vastbesloten Abena te onttronen in gevecht met verhaal

Op 9 maart staan Tarik Khbabez en Donegi Abena tegenover elkaar in de Glory ring, waarbij Khbabez als interim kampioen de kans krijgt om lichtzwaargewicht kampioen Abena uit te dagen voor het goud.

Deze confrontatie belooft niet alleen een technisch hoogstaand gevecht te worden, maar ook een strijd vol emotie, gezien de vriendschappelijke band die de twee vechters ooit deelden.

Meer dan een titelgevecht

Hoewel het 8 man zwaargewicht toernooi op 9 maart, met onder andere Glory kampioen Rico Verhoeven, veel aandacht trekt, is het gevecht tussen Khbabez en Abena een van de meest geanticipeerde titelgevechten van de avond. Na meerdere keren te zijn uitgesteld, is het nu tijd voor deze oude vrienden om hun rivaliteit in de ring te beslechten.

Een belofte van actie

De geschiedenis tussen Khbabez en Abena, waarbij eerdere gevechten niet doorgingen, heeft alleen maar bijgedragen aan de opbouw van dit moment. Khbabez, bekend om zijn agressieve stijl en doorzettingsvermogen, belooft dat het zien van zijn tegenstander genoeg is om het vuur in hem aan te wakkeren.

Abena, aan de andere kant, is vastberaden om zijn titel te verdedigen, gesteund door een intensief trainingskamp in Thailand.

Quotes van de vechters

Tarik Khbabez over zijn motivatie: "Zodra ik m'n tegenstander zie, gaat het vuur branden." Donegi Abena, vastberaden om zijn titel te behouden, benadrukt de groei die hij heeft doorgemaakt als kampioen en de voorbereidingen die hij heeft getroffen om zijn goud te verdedigen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws