Topbokser buitenspel na verzwijgen bizar trainingsongeval (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Topbokser buitenspel na verzwijgen bizar trainingsongeval (video)

Topbokser buitenspel na verzwijgen bizar trainingsongeval (video)

Justis Huni is voor onbepaalde tijd buitenspel gezet na een bizar trainingsongeval. De Australische topbokser trekt zich terug uit een All Star Boxing-evenement door hersenletsel.

De Australische zwaargewicht bokssensatie Justis Huni, is voor onbepaalde tijd buitenspel gezet. De bokser kampt met een flinke hersenschudding, nadat hij met zijn hoofd op een betonnen vloer terecht kwam tijdens een training.

Huni die deel zou nemen aan het All Stars Boxing-evenement op 12 februari moest hiervoor afzeggen. Het ongeval gebeurde na een worstelsessie met een vriend, die de reus van 110 kg achterliet met vervelende hoofd- en gezichtsblessures.

Verzwegen letsel

Huni hield het incident veertien dagen stil. Maar moest uiteindelijk bij zijn trainer en vader Rocky toegeven dat er iets was gebeurt. Nadat hij was geveld tijdens een sparring sessie met een cruiserweight tegenstander in Brisbane.

Na tests met de EyeBox, een ultramodern apparaat uitgevonden door een neurochirurg uit New York. Kwam de ernst van het hersentrauma naar boven. Dit bevestigde dat Huni een hersenschudding had opgelopen die hem voor onbepaalde tijd buiten spel zou kunnen houden.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/rico-vs-hesdy-kijken-alles-wat-je-weten-moet-en-meer/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws