Jamal Ben Saddik tegen Levi Rigters tijdens Glory 80 in Hasselt Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jamal Ben Saddik tegen Levi Rigters tijdens Glory 80 in Hasselt

Jamal Ben Saddik tegen Levi Rigters tijdens Glory 80 in Hasselt

Jamal Ben Saddik zal tegenover Levi Rigters staan tijdens Glory 80 in Hasselt. Vandaag maakt Glory officieel het gevecht bekend, na eerdere geruchten over de match-up tussen de twee zwaargewichten.

Voor Ben Saddik betekent het een terugkeer sinds oktober vorig jaar waar hij een monstergevecht leverde tegen wereldkampioen Rico Verhoeven. De Marokkaans-Belgische topvechter lukte het echter niet Verhoeven te onttronen. Wel takelde hij Verhoeven dusdanig toe, dat diens gezicht vervaarlijk open lag door een snee onder zijn oog.

Opvolger van Rico Verhoeven

Rigters ook wel ‘The Prince of Kickboxing’ genoemd en die gezien wordt als de gedoodverfde opvolger van Verhoeven, zal een statement willen maken in het gevecht tegen Ben Saddik. Ben Saddik is zijn hoogst gerankte tegenstander tot dusver.

Glory 80 vindt plaats op 19 maart in de Trixxo Arena in Hasselt, België. Deze wordt aangevoerd door Badr Hari die de kans krijgt om zijn meest recente verlies te wreken tegen Arek Wrzosek. De Pool versloeg Badr vorig jaar september via een knock-out met een trap tegen het hoofd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws