Drama! Spong verliest van Kharitonov in MMA-rentree (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Drama! Spong verliest van Kharitonov in MMA-rentree (video)

Drama! Spong verliest van Kharitonov in MMA-rentree (video)

Spong keerde voor het eerst in bijna negen jaar terug naar MMA afgelopen nacht in Miami. Echter ging Spong ten onder tegen Sergei Kharitonov. Deze versloeg De voormalige GLORY-kampioen via een brute ground and pound op TKO.

De voormalige Glory-kampioen Spong nam voor het laatst deel aan MMA in augustus 2013, waar hij een beslissende overwinning behaalde op Angel DeAnda onder de WSOF-vlag. Zijn partij tegen de Rus Kharitonov liep echter minder fortuinlijk af.

Geduchte vechter

De hoofdpartij van Eagle FC 44 tussen spong en Kharitoniv bleek een eenzijdige aangelegenheid. Kharitonov wilde duidelijk niet gokken met Sprong en gebruikte daarom zijn worstelvaardigheden om het gevecht te domineren. Spong staat bekend als een geduchte kickbokser, de Rus durfde hoogstwaarschijnlijk het staande gevecht niet aan (lees verder onder video).

Nadat hij het gevecht in de openingsronde bijna had beëindigd, scoorde de Russische veteraan zijn gewenste finish in het tweede frame met een brute ground en pound op Spong. Officieel Eagle FC 44 Resultaat: Kharitonov verslaat Spong via TKO op 2:55 van ronde 2

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws