Levi Rigters groot gevaar voor Rico Verhoeven? (video)
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Levi Rigters groot gevaar voor Rico Verhoeven? (video)

Levi Rigters groot gevaar voor Rico Verhoeven? (video)

Levi Rigters maakte gisteren korte metten met zijn rivaal Tomas Mozny bij Glory 78 in Rotterdam, Ahoy. De boomlange vechter wordt gezien als de opvolger van Glory kampioen Rico Verhoeven. Rigters liet zien een kracht te zijn om rekening mee te houden.

Wie de wedstrijd heeft gezien tussen Rigters en Mozny zal er mee eens zijn dat de talentvolle knokker weet hoe hij zich in een gevecht moet gedragen. Het zwaargewicht leek te schaken tegen Mozny, iets waar Verhoeven ook bekend om staat. Een wedstrijd tussen de twee zou er een zijn om van te smullen volgens insiders.

Als opkomend vechter bij Glory heeft Rigters zich al meer dan beweren bij het eveneens Nederlandse Enfusion. Bij Glory moest Rigters zich al eerder meten met vechters als Nordine Mahieddine en Tarik Khbabez, die beiden gisteren ook in de ring stonden.

Fight your idol

Terugkomend op een gevecht met Verhoeven waar Rigters niet onder stoelen of banken stak dat deze een van zijn voorbeelden is in de sport, zou voor veel spektakel zorgen. ,,Juist het vechten tegen een vechter waar je tegen op kijkt is een extra drive.” Ook Arkadiusz Wrzosek die gisteren Badr Hari ‘KO’ trapte zei zijn rivaal als een voorbeeld te hebben gehad.

Voor Rigters zou het ‘fight your idol’ effect ook kunnen werken. Twee vechters, in dit geval Rigters en Verhoeven die kunnen schakelen in een zwaargewicht gevecht, dat is wat de fans willen zien. Eerst ontmoet Verhoeven op 23 oktober UFC-legende Alistair Overeem, als deze Verhoeven niet onttroont is er wellicht een kans op een gevecht tussen Rigters en Verhoeven. En zeker het kijken waard.

Bekijk ook

‘Glory kampioen vertrekt met stille trom!’ Tekent bij MMA-organisatie

Waarom wordt het stil gehouden?

‘Waar zit je?’ McGregor uitgedaagd door oud-rivaal

Waar zit je McNuggets

Dodelijke aanval! ‘Bekende bokser ernstig gewond, vriend overleden’

Ik hoorde geschreeuw. Ze riepen: ‘Een beer!’

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page