Jamal Ben Saddik: 'Niemand krijgt ons klein' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jamal Ben Saddik: 'Niemand krijgt ons klein'

Jamal Ben Saddik: 'Niemand krijgt ons klein'

Jamal Ben Saddik scoorde gisteren een eerste ronde knock-out op Benjamin Adegbuyi tijdens Glory 81 in Dusseldorf. Dit was de tweede keer dat de Marokkaans-Belgische topvechter de Roemeen in slaap sloeg. Vandaag een dag na de wedstrijd verklaard Ben Saddik dat niets hem op de knieën krijgt.

In een post op Instagram verklaard Ben Saddik dat de overwinning op Adegbuyi niet alleen aan hem behoort. ,,De overwinning is niet van ons, het is van Allah swt. Zolang we het pad van Allah volgen, kan niemand ons op de knieën krijgen", schrijft de topatleet die eerder dit jaar op bedevaart ging naar Mekka.

Met de winst op Adegbuyi is de kans zeer groot dat Ben Saddik op 8 oktober tegenover teamgenoot Antonio Plazibat komt te staan. Deze strijd zal gaan om de interim Glory zwaargewicht titel omdat Rico Verhoeven de reguliere titel niet verdedigd dit jaar. De kampioen vecht in plaats daarvan op zijn eigen event Hit It in oktober.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws