🎥  Vrouwelijke UFC Vechter op straat bedreigd: 'Filmt dader' Nieuws
Nieuws

🎥 Vrouwelijke UFC Vechter op straat bedreigd: 'Filmt dader'

🎥  Vrouwelijke UFC Vechter op straat bedreigd: 'Filmt dader'

Maycee Barber, nummer 4 vedergewicht bij de UFC, deelt op social media een video van een recent conflict met een andere vrouw. In de korte clip zien we een vrouw, die naar verluidt onder invloed is, Barber's truck aanraken.

Duidelijk geïrriteerd filmt Barber de situatie met haar telefoon en vraagt de vrouw herhaaldelijk om haar auto niet aan te raken. "Stop alsjeblieft met het aanraken van mijn truck," zegt Barber. "Blijf gewoon van mijn auto af. Blijf eraf."

De vrouw reageert met een bedreiging

"Raak me niet aan, want ik kan je gezicht eraf slaan." Barber antwoordt resoluut: "Sla me dan in mijn gezicht." De video is gemonteerd en toont vervolgens beelden, gefilmd door Barber's vriendin (mogelijk social media-ster Demi Bagby), waarin de vrouw zegt: "Ik zou jullie allebei in elkaar kunnen slaan, maar dat doe ik niet."

Maycee's vriendin daagt haar uit: "Oh, doe het dan! Probeer het!" en filmt vervolgens een schijnbaar geschokte en geamuseerde Barber, die lacht om het feit dat de vrouw een UFC-vechter in titelstrijd bedreigt met geweld.

Stop met filmen

De vrouw lacht spottend en zegt: "Met jullie stomme telefoons. Stop met filmen." Hier stopt de video abrupt. Het is onduidelijk wat de aanleiding was voor het conflict, maar het lijkt erop dat de situatie niet is geëscaleerd tot fysiek geweld. Gelukkig maar, want een dergelijke situatie kan snel uit de hand lopen.

Voor een vechter met kans op een titel, zoals Barber, is het belangrijk om elk risico op blessures te vermijden. Met een score van 14-2 in haar MMA-carrière en zes opeenvolgende UFC-overwinningen, waaronder een unanieme beslissing tegen voormalig titeluitdager Katlyn Cerminara, staat Barber op de drempel van een titelgevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws