'Dit is Jamal Ben Saddik's moment!' Coach over comeback topvechter Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Dit is Jamal Ben Saddik's moment!' Coach over comeback topvechter

'Dit is Jamal Ben Saddik's moment!' Coach over comeback topvechter

Zwaargewicht vechter Jamal Ben Saddik staat op het punt om terug te keren naar de Glory ring na een moeilijke periode. Ondanks tegenslagen, waaronder kanker en het overlijden van zijn zus, is Ben Saddik vastberadener dan ooit om terug te keren.

Topcoach Said El Badaoui, die Ben Saddik de afgelopen maanden traint, is ervan overtuigd dat de Marokkaanse vechter in topvorm is. "Dit is het moment voor Jamal," zegt El Badaoui in een interview met ChampsTalk. "Hij komt zes keer per week vanuit Antwerpen naar Utrecht om te trainen. En hij heeft net voor de derde keer kanker overwonnen. Als dat geen toewijding en doorzettingsvermogen is."

Topcoach El Badaoui vol vertrouwen in Ben Saddik

Ben Saddik is een voorbeeld van hoe een topsporter zich moet gedragen, aldus El Badaoui. "Deze jongen heeft zoveel meegemaakt. Zijn zus is overleden aan kanker, hij is zelf recent geopereerd aan die ziekte en amper een week later was hij alweer aan het trainen. Dat verdient respect." El Badaoui onthult dat er onderhandelingen met Glory gaande zijn om Ben Saddik terug te brengen naar de ring.

Fans hopen Ben Saddik snel weer in actie te zien. De eerste volgende kans zou 8 juni kunnen zijn. Glory kondigde vandaag aan dat het in juni een lichtzwaargewicht Grand Prix 8-mans toernooi zal organiseren. Wellicht dat Glory Ben Saddik als headliner van het evenement zal presenteren? De fans wachten op meer informatie van de organisatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws