Het grootste Muay Thai-gevecht in de geschiedenis is nu officieel voor september Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Het grootste Muay Thai-gevecht in de geschiedenis is nu officieel voor september

Het grootste Muay Thai-gevecht in de geschiedenis is nu officieel voor september

Rodtang tegen Superlek officieel voor ONE Vlieggewicht Muay Thai Titel op 22 september.

Het langverwachte Muay Thai-gevecht tussen Rodtang en Superlek is officieel bevestigd voor 22 september. Na jaren van opbouw en een eerdere geannuleerde ontmoeting, zullen de twee Thaise sterren eindelijk tegenover elkaar staan in een titelgevecht.

Chatri Sityodthong, CEO van ONE Championship, kondigde aan dat Rodtang zijn ONE Vlieggewicht Muay Thai Wereldkampioenschap zal verdedigen tegen Superlek, de ONE Flyweight Kickboxing kampioen, in het iconische Lumpinee Boxing Stadium.

Rodtang tegen Superlek officieel is het grootste gevecht ooit

De twee kampioenen hadden eerder gepland gestaan om te strijden tijdens een kickbokswedstrijd, maar Rodtang trok zich terug vanwege blessures, wat leidde tot teleurstelling onder fans. Ondanks de vorige aankondiging dat ze niet tegen elkaar zouden vechten om de Thaise vechters meer kansen te geven, is de rivaliteit nieuw leven ingeblazen.

Beide vechters hebben sindsdien opmerkelijke prestaties geleverd en zijn vastbesloten om nu eindelijk hun langverwachte strijd aan te gaan. Met de belofte van een potentieel mega gevecht tegen Takeru in het vooruitzicht, zal dit gevecht bepalen welke vechter Thailand en de Muay Thai-wereld zal vertegenwoordigen in de komende jaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws