Grootste Kickbokswedstrijd in decennia: Benzaquen vs Lidon op ISKA in Parijs Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Grootste Kickbokswedstrijd in decennia: Benzaquen vs Lidon op ISKA in Parijs

Grootste Kickbokswedstrijd in decennia: Benzaquen vs Lidon op ISKA in Parijs

Op 8 februari 2024 vindt in het prestigieuze Grand Palais Ephémère, met uitzicht op de Eiffeltoren, een van de grootste Franse kickbokswedstrijden van de afgelopen decennia plaats.

ISKA Wereldkampioen Cyril Benzaquen neemt het op tegen WKN Wereldkampioen Yohan Lidon in een historische confrontatie waarbij beide vechters hun titels op het spel zetten. Dit co-gesanctioneerde ISKA & WKN kampioenschapsgevecht zal live worden uitgezonden op RMC Sports.

Waardoor kickboksfans getuige kunnen zijn van een ongeëvenaarde strijd tussen twee van de meest gerespecteerde vechters in de sport.

Benzaquen vs Lidon: een gevecht voor de eeuwigheid

Cyril Benzaquen, de huidige ISKA Wereldkampioen, en Yohan Lidon, de WKN Wereldkampioen en Glory Kickboxing, zullen hun krachten meten in de lichtzwaargewicht klasse tot 81.5kg. Beide kampioenen zijn vastberaden om te bewijzen dat zij de ultieme kampioen zijn in deze gewichtsklasse, waardoor dit gevecht een niet te missen spektakel wordt voor kickboksliefhebbers.

Vrouwen wereldtitelgevecht: Block vs Connart

In het voorprogramma van de avond zal ISKA Vrouwen Wereldvedergewicht Kampioen Helen Connart uit België de uitdaging aangaan om tegen ISKA Wereldkampioen Nili Block uit Israël te vechten voor de ISKA Vrouwen Wereldlichtgewicht titel in de 61kg FR-klasse. Dit gevecht belooft een spannende confrontatie te worden tussen twee topatleten die bereid zijn alles te geven voor de overwinning.

Deze avond in Parijs zal niet alleen in het teken staan van de strijd tussen Benzaquen en Lidon, maar ook van de ambitie van Helen Connart om geschiedenis te schrijven door een gewichtsklasse omhoog te gaan en te proberen de titel te veroveren van Nili Block, een van de meest dominante vechters in het vrouwelijke kickboksen.

Deze historische kickbokswedstrijd in het hart van Frankrijk, met uitzicht op een van de meest iconische monumenten ter wereld, belooft een onvergetelijke avond te worden vol actie, passie en ongekende sportieve prestaties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws