BREAKING: UFC-ster Henry Cejudo kondigt groot gevecht aan tegen topvechter MMA Nieuws
MMA Nieuws

BREAKING: UFC-ster Henry Cejudo kondigt groot gevecht aan tegen topvechter

BREAKING: UFC-ster Henry Cejudo kondigt groot gevecht aan tegen topvechter

Henry Cejudo voormalig UFC kampioen in twee divisies, zal het opnemen tegen Merab Dvalishvili bij UFC 298 op 17 februari, zo kondigde hij vandaag aan.

De teruggekeerde Cejudo zegt dat de winnaar waarschijnlijk een titelgevecht krijgt na de rematch tussen bantamgewicht kampioen Sean O'Malley en Marlon Vera bij UFC 299.

De 36-jarige Cejudo keerde in mei terug van een driejarige pauze om het op te nemen tegen toenmalig kampioen Aljamain Sterling, maar verloor. Sterling verloor de titel drie maanden later aan O'Malley, waardoor Cejudo een nieuwe kans kreeg op de titel.

Henry Cejudo kondigt groot gevecht aan tegen Merab Dvalishvili bij UFC 298

Cejudo stond gepland om in augustus tegen Vera te vechten, maar moest zich terugtrekken vanwege een schouderblessure. Vera nam het in plaats daarvan op tegen Pedro Munhoz en won om een ander gevecht met O'Malley op te zetten, die hij in 2020 versloeg.

Dvalishvili zit op een winstreeks van negen gevechten, maar weigerde consequent een titelgevecht terwijl Sterling, een vriend en trainingspartner, bovenaan de bantamgewicht divisie stond.

De 32-jarige behaalde in maart een unanieme beslissingswinst over voormalig kampioen Petr Yan. Cejudo wekte interesse in een gevecht met Dvalishvili door hem in mei uit te dagen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws