Glory zet 2 gewichtklassen in de koelkast: 'Wat met de vechters' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory zet 2 gewichtklassen in de koelkast: 'Wat met de vechters'

Glory zet 2 gewichtklassen in de koelkast: 'Wat met de vechters'

Glory, de toonaangevende organisatie in kickboksen, heeft aangekondigd dat ze hun lichtgewicht en dames super bantamgewicht divisies tijdelijk op hold zetten.

"Dit is een strategische beslissing om de kwaliteit en competitiviteit binnen onze divisies te waarborgen," verklaarde een woordvoerder van Glory, zo meld Beyondkick. Deze pauze biedt de organisatie de mogelijkheid om te heroverwegen en te plannen voor de toekomst van deze gewichtsklassen.

Focus op ontwikkeling en groei

De beslissing om deze divisies tijdelijk te pauzeren, weerspiegelt Glory's toewijding aan het ontwikkelen van talent en het versterken van de competitie. "We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze sport te verbeteren en onze atleten de beste mogelijkheden te bieden," benadrukte de organisatie.

Deze periode zal worden gebruikt om nieuwe talenten te scouten en de divisies te herstructureren voor een sterkere terugkeer.

Toekomstplannen voor de divisies

Hoewel de lichtgewicht en dames super bantamgewicht divisies momenteel op pauze staan, is Glory optimistisch over hun toekomst. "We kijken ernaar uit om deze divisies opnieuw te lanceren met nieuwe talenten en spannende matchups," deelde de organisatie mee.

Fans kunnen uitkijken naar de herintroductie van deze gewichtsklassen, die beloven terug te komen met vernieuwde energie en competitie.

De tijdelijke pauze van de lichtgewicht en dames super bantamgewicht divisies door Glory is een doordachte stap om de sport te versterken en te zorgen voor een spannendere toekomst.

Met een focus op ontwikkeling en groei, bevestigt Glory hun toewijding aan het bieden van hoogwaardige competitie en entertainment voor fans over de hele wereld. Fans en atleten kunnen met spanning wachten op wat de toekomst brengt voor deze divisies.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws