Glory knock-out koning Adegbuyi gaat deze zaterdag rivaal Laidouni slopen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory knock-out koning Adegbuyi gaat deze zaterdag rivaal Laidouni slopen

Glory knock-out koning Adegbuyi gaat deze zaterdag rivaal Laidouni slopen

Benny Adegbuyi staat deze zaterdag 27 mei tegenover Sofian Laidouni in een eliminatie gevecht voor de Glory zwaargewicht Grand Prix. En de Roemen gaat voor de knock-out.

Toptrainer Ciprian Sora, ervan overtuigd dat Benny Adegbuyi de KO-stoot gaat uitdelen op Glory 86 welke deze zaterdag live te zien is op Videoland. Het Gala zit vol met spectaculaire wedstrijden. Naast Adegbuyi's gevecht, bevat de vechtkaart ook Luis Tavares, de voormalige Enfusion-kampioen.

Ook is er een Glory-titelwedstrijd in de categorie vedergewicht tussen kampioen Petpanomrung Kiatmuu9 uit Thailand en uitdager Chikh Mousa. Echter is Sora er zeker van dat zijn landgenoot de winst pakt en in de toekomst zelfs nog wel eens voor de titel zou kunnen vechten.

Benny Adegbuyi is een echte toernooi vechter

"Ik wil echt dat hij wint en bewijst dat hij de beste is. En ik zou nog steeds graag zien dat hij meevecht voor de titel, waarom niet?", aldus Sora die als oud kampioen weet waarover hij praat. Ook Adegbuyi is er van overtuigd dat ook als winnaar uit de bus komt.

"Ik zou kunnen zeggen dat ik de man van de toernooien ben! Dus ik zie mezelf ook als de winnaar van dit toernooi", zei Adegbuyi eerder. Als hij Laidouni verslaat, zit Adegbuyi in het Glory toernooi voor $500.000 eind dit jaar. Benny won in zijn carrière drie toernooi, dus dat hij zijn kansen hoog inschat klinkt logisch.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws